Despre noi

Descriere

ALLIANCE FILTER promoveaza sisteme, componente și accesorii care pot filtra aerului în medii rezidențiale, industriale, spitale sau civile. De la role de material filtrant, prefiltre plan ondulate, filtre de grăsime, filtre cu saci moi sau saci rigizi tip fagure, filtre HEPA cu inserție de aluminiu, miniplit clasic sau laminar, până la filtre cu cărbune activ ce elimina mirosuri sau substanțe periculoase mediului.

Misiune

De peste 10 ani ALLIANCE FILTER este alături clienților săi cu soluții flexibile și personalizate nevoilor acestora, oferind sisteme de filtrare praf, mirosuri și substanțe nocive de un înalt standard calitativ.

 

Succesul nostru se datorează unui management proactiv, alegerii atente a partenerilor noștri și unei bune relații de colaborare cu clienții noștri.

Viziune

Credem că fiind mai buni zi după zi, lumea va fi mai bună și știm că aerul respirat este foarte important, de aceea continuăm să folosim filtre certificate și să avem o echipă de oameni bine pregătiți care pot oferi cele mai bune rezultate în proiecte durabile.

 

GENERAL FILTER – producătorul pe care îl reprezentăm este printre liderii mondiali în industria de filtrare a aerului cu mai mult de o jumătate de secol de experiență în dezvoltarea și fabricarea de soluții durabile de aer curat care protejează oamenii, procesele și mediul împotriva particulelor, gazelor și emisiilor nocive. Aceste soluții sunt utilizate la nivel global pentru a beneficia de sănătatea oamenilor, a spori performanța și a reduce consumul de energie într-o gamă largă de aplicații de filtrare a aerului.

 

Deviza noastra: AER PROASPAT SI CURAT

Petrecem 90% din viata noastra în interior unde aerul este poluat și trebuie înlocuit cu aer proaspat și curat. În mediile urbane și industriale aerul conține impurități, el trebuie să fie curățat înainte de a fi folosit în interior. Filtrarea este necesară înainte de toate, din motive de sănătate și pentru un mai mare confort.

 

Economisiți folosind filtre de aer corect proiectate și implementate, filtrele de aer pot contribui la realizarea de economii semnificative de cost a cheltuielilor de întreținere. Acumularea de praf în schimbătoarele de căldura duce la creșterea pierderilor de presiune, modificând în sens negativ semnificativ performanțele și eficiența echipamentelor. O scădere cu 10% din eficiența transferului de căldura reprezintă 60% din costul anual al filtrelor.

Cereți oferta online sau sunați la 021.345.4162

Vom răspunde în cel mult 24h.