Despre noi

Descriere

ALLIANCE FILTER  se angajeaza sa ofere clientilor sai un serviciu personalizat bazandu-se pe calitate, flexibilitate si profesionalism in vederea comercializarii filtrelor de aer si sistemelor pentru filtrarea aerului.

 

Venim in intampinarea clientilor nostri cu o gama diversificata de filtre de aer si sisteme de purificare a aerului ce asigura o optimizare maxima in ceea ce priveste performanta de filtrare a aerului si capacitatea de retinere a prafului.

 

Societatea noastra comercializeaza role de material filtrant, prefiltre plan ondulate, filtre de grăsime, filtre cu saci moi sau saci rigizi tip fagure, filtre HEPA cu inserție de aluminiu, miniplit clasic sau laminar, filtre cu cărbune activ ce elimina mirosuri sau substanțe periculoase mediului, cutii filtrante.

Misiune

De peste 10 ani ALLIANCE FILTER este alături clienților săi cu soluții optime  și personalizate , in functie de specificul fiecarei aplicatii. Filtrele de aer si sistemele de filtrare praf, mirosuri și substanțe nocive au o eficienta ridicata pentru retinerea contaminantilor din aer.

 

Gama de filtre de aer pentru sistemele de ventilatie-climatizare cu clasa de eficienta de la G2 pana la U15, accesorii si sisteme de filtrare a aerului pentru sectorul civil si industrial, conduc la o eficienta ridicata a calitatii aerului la interior, cat si la exterior.

 

Monitorizam piata din Romania in mod constant pentru a putea oferi clientilor filtre de aer si sisteme pentru purificarea aerului la preturi competitive, diversitate de modele, flexibilitate fata de client.

Viziune

Credem că fiind mai buni zi după zi, lumea va fi mai bună și știm că aerul respirat este foarte important, de aceea continuăm să folosim filtre certificate și să avem o echipă de oameni bine pregătiți care pot oferi cele mai bune rezultate în proiecte durabile.

 

GENERAL FILTER – producătorul pe care îl reprezentăm este printre liderii mondiali în industria de filtrare a aerului cu mai mult de o jumătate de secol de experiență în dezvoltarea și fabricarea de soluții durabile de aer curat care protejează oamenii, procesele și mediul împotriva particulelor, gazelor și emisiilor nocive. Aceste soluții sunt utilizate la nivel global pentru a beneficia de sănătatea oamenilor, a spori performanța și a reduce consumul de energie într-o gamă largă de aplicații de filtrare a aerului.

 

Deviza noastra: AER PROASPAT SI CURAT

Petrecem 90% din viata noastra în interior unde aerul este poluat și trebuie înlocuit cu aer proaspat și curat. În mediile urbane și industriale aerul conține impurități, el trebuie să fie curățat înainte de a fi folosit în interior. Filtrarea este necesară înainte de toate, din motive de sănătate și pentru un mai mare confort.

 

Economisiți folosind filtre de aer corect proiectate și implementate, filtrele de aer pot contribui la realizarea de economii semnificative de cost a cheltuielilor de întreținere. Acumularea de praf în schimbătoarele de căldura duce la creșterea pierderilor de presiune, modificând în sens negativ semnificativ performanțele și eficiența echipamentelor. O scădere cu 10% din eficiența transferului de căldura reprezintă 60% din costul anual al filtrelor.

Cereți oferta online sau sunați la 021.345.4162

Vom răspunde în cel mult 24h.